Efter behandlingen

Herunder finder du information om forløbet efter en ​eventuel operation

​Når operationen er færdig skal man ligge 5-10 min. med et stykke gaze som ligger som kompres mod såret, endvidere gives et koldt omslag med is på kinden/læben ud for operationsområdet.

Klinikassistenten vil herefter gennemgå forholdsregler efter operationen og det vil være muligt at stille spørgsmål. Forholdsreglerne udleveres også på skrift, så man behøver ikke at være nervøs for at glemme noget.​

Forholdsregler efter operation ”Efterbehandling” kan hentes her.

Hvis man har fået foretaget en rodspidsoperation vil der blive taget et røntgenbillede efter operationen. Dette skal bruges til Kontrol efter behandling.​

Til sidst aftales tid til fjernelse af trådene. Disse skal normalt fjernes her på klinikken efter 2-7 dage, men hvis man bor langt væk fra København, kan ens egen tandlæge også fjerne trådene.

For patienter

Som patient på klinikken skal vi sikre os, at du får en god og tryg oplevelse med din behandling. Derfor taler vi med dig før operationen, efter operationen og til kontrol på et senere tidspunkt for at sikre os, at alt er som det skal være. Læs mere om forløbet herunder.

Adresse

Tandklinik for Kirurgi og Endodonti

Puggaardsgade 17 st

1573 København V

CVR: 42363863

Kontakt os

Telefon: 33 14 83 86

E-mail: mail@endokir.dk